Köpvillkor

Beställning


Beställning av produkterna sker via nätbutiken FylldinAC.nu. Vid beställning träffas avtal om köp först när vi mottagit en orderbekräftelse. Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. FylldinAC.nu förbehåller sig för fel i information samt fel i specifikation, på samtliga i FylldinAC.nu´s sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation ska ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet. Vid eventuella felaktigheter i angivande av lagerstatus, förbehålls FylldinAC.nu rätten att korrigera detta i efterhand. Detta innebär bland annat att om en produkt i sortimentet har utgått eller av annan anledning inte finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är FylldinAC ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. När kunden har lagt en beställning kan FylldinAC.nu inte ändra i beställningen, returvillkoren gäller. Kunden är skyldig att läsa vår "gör så här"-manual och vara väl införstådd med hur produkterna ska hanteras.

 

Priser och betalning


Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen ser du det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. 
Kampanjerbjudanden på produkter gäller så långt lagret räcker, om inget annat anges av FylldinAC.nu.
Rabattkoder kan endast användas enskilt och kan ej kombineras med varandra.

 

Ångerrätt


Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart och tydligt framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara, eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.
Du har inte ångerrätt om:
Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar (till exempel en aktie), varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnats eller att förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering.
När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Pallgods och vid farligt gods, så återbetalas inte den faktiska fraktkostnaden hos speditören. 

 

Garanti och reklamation


Skulle varan vara trasig när du öppnar den så ska du kontakta oss på info@fylldinac.nu inom en vecka från det att du mottagit paketet.
FylldinAC.nu säljer alla produkter med 1 års garanti. För kunder i Sverige gäller 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Produktgarantin gäller ej elektronikprodukter. Produktgarantin täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Fabrikationsfel skall konstateras av FylldinAC.nu, varpå kunden erhåller ny produkt. Produktgarantin gäller inte då FylldinAC.nu ej kan hitta något fel på produkten eller då kunden har orsakat skadan själv. Produktgarantin gäller ej vid handhavandefel, felinställd produkt eller fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten. Kundens faktura eller kvittens gäller som garantibevis.

 

Privat Policy


När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@fylldinac.nu

 

Leveransvillkor


På FylldinAC.nu ingår alltid moms i angivet pris. FylldinAC.nu levererar normalt produkterna i samarbete med Postnord. FylldinAC.nu levererar endast inom Europa. Leveranstid kan skilja sig beroende på mottagarland. Leveranstiden beror på om produkterna finns på FylldinAC.nu´s lager. Produkternas aktuella lagerstatus står angivet på FylldinAC.nu under varje specifik produkt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. På lagerförda varor är leveranstiden normalt 2-5 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor. PostNord har för närvarande en liggetid hos ombud på 7 dagar innan det returneras. Det är kundens ansvar att hämta ut det inom dessa dagar. FylldinAC kan inte garantera leveranstiden. FylldinAC delar inte upp en leverans i flera sändningar. Vid beställning av restade produkter inväntas först leverans till FylldinAC.nu´s lager innan kundens beställning skickas i en och samma leverans. Vill kunden ändå dela upp leveransen får denne stå för så många fraktkostnader som uppdelningen innebär.

Samtliga leveranser sker efter avisering. Vid utlämning/leverans av produkterna ska kunden alltid uppvisa legitimation. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet. Kunden ansvarar själv för att se till att uppgifter som lämnats vid beställning såsom namn, adress, telefonnummer och e-post stämmer. Alla dessa uppgifter förs över till Postnord automatiskt och kommer då användas som mottagare. Felaktiga uppgifter kan leda till att paketet inte kommer fram, utan går i retur, och kommer då behandlas som nedan.

I de fall kunden väljer att inte lösa ut beställda produkter, utan dessa går tillbaka till FylldinAC.nu som "Ej uthämtat" eller liknande, debiteras kunden en hanteringsavgift på 399 kronor. I den ingår returfrakt och hantering av paketet när det kommer tillbaka till lagret. I de fall ordersumman ej uppkommer till 399:- behålls hela summan och inget ytterligare faktureras.
Om en leveransförsening uppstår meddelas kunden via e-post eller telefonsamtal från FylldinAC.nu. Kunden har alltid rätt att häva köpet vid långvariga leveransförseningar. Hävning av köp skall ske skriftligen via e-post till FylldinAC.nu. FylldinAC.nu betalar tillbaka erlagt köpbelopp senast 14 dagar efter att skriftlig hävning har inkommit. Det kan finnas tillfällen då det är omöjligt att fullfölja en beställning, till exempel ifall FylldinAC.nu´s leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande gentemot FylldinAC.nu. 
FylldinAC.nu förbehåller sig därför rätten att friskriva sig från alla krav på ersättning från kunden gällande leveransförseningar.
FylldinAC.nu ansvarar för risken vid transport till kunden, d.v.s. risken för att en produkt skadas eller kommer bort under transport till kunden. Kunden står för risken vid eventuell retur till FylldinAC.nu.
Kunden har ansvar att anmäla eventuell transportskada till FylldinAC.nu inom skälig tid. FylldinAC.nu uppmanar kunden att anmäla skadan så snabbt som möjligt, för smidig hantering av ärendet. Kunden ansvarar för att avemballera och inspektera produkternas skick snarast efter mottagandet. Vid en transportskada skall kunden kontakta FylldinAC.nu på e-post: info@fylldinac.nu Vid transportskada får kunden ej använda produkten och kunden måste behålla produktens emballage, så att hela paketet och produkten kan besiktigas vid handläggning av skadeärende.

Skulle andra förseningar uppstå efter att paketet lämnat FylldinAC.nu:s lager, tillexempel att kunden aldrig mottager paketet är kunden skyldig att meddela FylldinAC.nu detta så fort som möjligt, dock senast 4 månader efter att paketet lämnat lagret. Meddelas FylldinAC.nu för sent finns inga möjligheter att spåra paketet och styrka eventuellt försvunnet paket.

 

Returer & Byten


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott, och direkt till FylldinAC.nu´s lager. Paket ska ej skickas till ombud. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

 

Öppet köp


FylldinAC.nu ger kunden 14 dagars öppet köp vid obruten förpackning. Produktens förpackning får ej vara skadad eller förstörd på något sätt. Om produkten ej har en särskild förpackning utan levererades lös i ett paket får kunden ej ha använt produkten på något sätt. Samtliga märken, klisterlappar, etiketter etc skall sitta kvar på produkten. Produkten skall returneras i helt oförändrat skick.

 

Återbetalningsskyldighet


Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan, ej frakten, snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi mottog varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Kunden betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 

Betalningssäkerhet


FylldinAC.nu garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds är säkra. FylldinAC.nu erbjuder en säker kortbetalning med VISA och MasterCard, och faktura, i samarbete med Svea Ekonomi. Svea Ekonomis tjänst är säker och är certifierad av säkerhetsbolaget Trustwave. Vid betalning med kort skickas kunden vidare till en säker sida där kunden tryggt kan fylla i sina kortuppgifter och genomföra betalningen. FylldinAC.nu hanterar aldrig kundens kortuppgifter.

FylldinAC.nu erbjuder även säker betalning via PayPal med paypal-konto och kortbetalning.

Användning av produkterna

Kunden ansvarar själv att följa de instruktioner som finns för produkterna.

Kunden ansvarar själv för att upplysa om att det finns brandfarlig gas i A/C systemet vid service. 

FylldinAC garanterar att produkterna inte skadar fordonets A/C system om de används enligt de instruktioner vi tillhandahåller.

Kunden ansvarar själv för att följa den lagstiftning som finns. Särskilt den lagstiftning som rör köldmedium. Tänk på att det kan vara olagligt att blanda vissa köldmedium och att det krävs certifiering för att hantera alla F-gaser. Att öppna eller arbeta med ett system med F-gaser är inte tillåtet utan certifiering. R134A och R410A är F-gaser.

FylldinAC frånsäger sig allt ansvar från andra och tredjepart.